http://www.vakantieweblog.eu/
 

  Home

Nieuws YouTube

Contact   


 

  Kerststad Valkenburg 2017
 

<< Verder 1/2 >>

Valkenburg: zondag 11 december t/m dinsdag 12 december

We vertrekken uit Vianen, en gaan eerst naar Oosteind, naar een Bloem en Tuincentrum, AVRI. Hier kwamen we om 10:30 aan. Toen lag er nog geen sneeuw maar toen we weer weg gingen was het wel anders...


We gaan nu naar Valkenburg en dat is nog 1,5 uur rijden volgens TomTom. Maar in werkelijkheid deden we er 3,5 uur over, langzaam rijden en soms stil staan !!!! een bare tocht, KNMI geeft code ORANJE voor midden en oost Nederland.


Motorrijder onder uitgegaan.....


En we staan stil...


Ter hoogte van Roermond zijn de wegen weer vrij van sneeuw. We waren omstreeks 15:30 uur bij ons hotel Le To in Valkenburg. Inchecken en op stap.


Hotel LE TO

De Kerstmarkt van Valkenburg, de leukste van Nederland!

Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg
Dé kerstmarkt van Valkenburg is dé kerstmarkt van Nederland! De leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland.

De kerstmarkt in Valkenburg vindt plaats in de Gemeentegrot. De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten!

Stap binnen in een filmfestival van Zandsculpturen. Slenterend door de gangen van de Wilhelminagroeve zitten bezoekers midden in een Hollywood landschap van zand. Laat je betoveren door de bijzondere kunstwerken gebouwd door kunstenaars van over de hele wereld. Duizenden lampen en taferelen uit film classics met de mooiste details komen voorbij; van Charlie Chaplin tot Harry Potter en van Sissi tot Starwars…waar filmklassiekers tot leven komen!

Vervolgens kunnen bezoekers met de stoeltjeslift naar Brasserie Schenkerij de Wilhelminatoren én de rodelbanen. Geniet van een adembenemend uitzicht over Valkenburg vanuit de uitkijktoren en geniet van de heerlijke menukaart op het sfeervolle winterterras.


Hotel LE TO


We gaan naar de Fluweelengrot en de Gemeentegrot. Een avontuurlijke ontdekkingsreis...


rust momentje


En we staan weer buiten<< Verder 1/2 >>

 

www.vakantieweblog.eu