http://www.vakantieweblog.eu/
 

  Home

Nieuws YouTube

Contact   


Links:

Upstairs

 

 

  Vakantie Weblog Traprenovatie
 
Gepost op

Traprenovatie

Je trap renoveren? dan ben je bij Upstairs aan het juiste adres!

Is uw trap aan vervanging toe of wilt u hem een andere look geven? Dan bent u bij Upstairs Traprenovatie aan het juiste adres. Trappen renoveren zit namelijk in ons DNA ingebakken. We zijn pionier in de sector en hebben sinds 1997 een mooie staat van dienst opgebouwd. Dagelijks zijn we in de weer met de renovatie en verfraaiing van trappen. Snel en efficiënt: al na één dag is uw trap namelijk volledig gerenoveerd!

Nieuwe trappen in allerlei stijlen

Hebt u een moderne, klassieke, landelijke of designwoning? Dan doet u er goed aan om de stijl van uw trap daarop af te stemmen. Bij Upstairs Traprenovatie hebben we voor elk wat wils: hout, beton, staal, natuursteen, … Elke traprenovatie is bij ons maatwerk dat tot in de puntjes wordt verzorgd.

Uw trap renoveren: duurzaamheid en elegantie

Wilt u uw trap renoveren? Dan moet u met een aantal zaken rekening houden. Het resultaat van de traprenovatie moet uiteraard tot de verbeelding spreken. Maar daarnaast bent u ook op zoek naar een duurzame oplossing: een trap die jarenlang meegaat en die u weinig kopzorgen geeft. Wij spelen daarop in door alle materialen in eigen beheer te produceren en voortdurend kwaliteitscontroles uit te voeren.

Traprenovatie door een expert

Een trap renoveren is specialistenwerk. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, gaat u het beste in zee met een bedrijf dat knowhow en ervaring combineert. En hier komt Upstairs Traprenovatie in het vizier. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om uw trap te inspecteren. Hij brengt alle decors en stalen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Zodra uw trap is opgemeten, krijgt u een gedetailleerde prijs en beslist u of met ons verder gaat. Lee meer op www.upstairs.com

Hieronder een fotoselectie van voor, tijdens en na de werkzaamheden

Vandaag was het zover na 15 jaar het laatste stukje vloerbedekking eruit gehaald. We zijn met de voorbereidingen begonnen op 8 oktober en vandaag 24 november hebben wij een gerenoveerde trap.


Vloerbedekking is verwijderd


Verf werkzaamheden....

Vrijdag 24 november 2017


Al vroeg in de ochtend, 7:30 gestart met de werkzaamheden tot 14:00 uur


Meten is weten is weten. De trap treden worden stuk voor stuk opgemeten.


Busje vol gereedschap...Alle (zaag)werkzaamheden worden buiten verricht, zodat er binnen zo min mogelijk overlast is. Met een geluiddempende lijm worden de treden vastgelijmd op uw bestaande trap. Deze lijm is speciaal door Upstairs ontwikkeld voor traprenovatie en is dan ook een van de vele exclusieve producten van Upstairs. Alles wordt netjes opgeruimd en klaar is uw nieuwe duurzame trap. Om uw traprenovatie compleet te maken wordt de trap voorzien van het Upstairs merk, hét bewijs dat uw echte Upstairs trap heeft!


Elke trap traptrede wordt op maat gemaakt


Het aansluiten van de led verlichting van in totaal 13 lampjes.


Lijm er op en plakken maar...


Kleur; Vintage Oak


Nog een klein stukje te gaan..


Het eind resultaat mag er zijn

Als extra service verleent Upstairs 10 jaar garantie op de constructie van uw trap. Bij oplevering van de trap wordt het garantiebewijs overhandigd. Voordat we naar huis gaan krijgt u nog een cadeautje aangeboden: een Upstairs onderhoudsset, met de complimenten van Upstairs!

 

www.vakantieweblog.eu