http://www.vakantieweblog.eu/
 

  Home

Nieuws YouTube

Contact   


 

  Vakantie Weblog Nieuws 2015
 

<< 2014 VakantieWeblog 2016 >>


Gepost op zaterdag 19 december 2015


 
Gepost op maandag 7 december 2015
Kerstmarkt in de Mergelgrotten van Valkenburg
 

 

Ook dit jaar zijn we in Valkenburg geweest om te genieten van de Kerstmarkt in de Mergelgrotten en alles wat er nog bij hoort.

Vrijdag 4 december om 9:15 vertrokken richting Valkenburg. Onderweg hebben we bij een tankstation de benen gestrekt en een kopje koffie gehad met daarbij een gevulde koek. Daarna weer verder. In Weert zijn we bij de MC een frietje gehad met een Mac kroket na deze maaltijd gingen we richting Valkenburg. Om 14:00 waren we op onze eindbestemming is hotel De L'Empereur aan de Grotestraat Centrum 32 in Valkenburg.

We moeten een voetgangersgebied in. Om er door te komen moet er een paaltje omlaag. Het
paaltje kan het kenteken van de auto scannen en vervolgens gaat deze dan omlaag. Het kenteken hadden we overigens al tijdens de boeking al doorgegeven. Meer lezen ? klik hier voor het gehele verslag | Fotoalbum
 


 
Gepost op vrijdag 27 november 2015

Laat u meeslepen in de wondere wereld van de verlichte dorpjes, Kerstdorp 2015

Ook dit jaar hebben we weer een kerstdorp. Alles is weer uit de dozen gehaald en is het genieten van onze eigen verlichte miniatuurstadje...

Laat je meeslepen in de wondere wereld van de verlichte dorpje, verlichte huisjes en de vele figurines die het kerstdorp compleet maken!  Op hieronder kunnen jullie ook mee kijken hoe het geworden is door middel van een selectie aan foto's bij daglicht en bij nacht. Het filmpje komt later nog op YouTube!


 

Gepost op maandag 28 september 2015
Totale maansverduistering

In de nacht van maandag 28 september 2015 was er een totale maansverduistering. De eclips is in zijn geheel zichtbaar vanuit Nederland en BelgiŽ. De verduistering heeft een grootte van maarliefst 1.28 in de kernschaduw. De eclips begint om 02:11 uur en staat bij het maximum, om 04:48 uur, op een hoogte van circa 24į (in Utrecht). De eclips eindigt om 07:24 uur. Een totale maansverduistering kan erg indrukwekkend zijn. Tijdens de totaliteit bevindt de Maan zich volledig in de kernschaduw van de Aarde en valt er geen direct zonlicht meer op de Maan. Echter, een beetje zonlicht valt door de aardatmosfeer en wordt gebroken, waardoor dit het maanoppervlak alsnog kan bereiken. Dit is met name rood licht, waardoor er een rode gloed over de Maan komt, die om deze reden soms ook wel Bloedmaan wordt genoemd. Doordat de verduistering erg centraal is, is dit effect bij deze eclips bijzonder sterk.

Drachten: Totale maansverduistering 28-09-2015

Het ontstaan van een maansverduistering

Bij een maansverduistering, of maaneclips, staan de Zon, de Aarde en de Maan op een rij, in die volgorde. De Aarde staat dus tussen de Zon en de Maan in, waardoor de schaduw van de Aarde op de Maan kan vallen. Merk op dat wanneer de Aarde tussen de Zon en de Maan in staat, het altijd Volle Maan is. Een maansverduistering kan dus alleen plaatsvinden bij Volle Maan, maar niet iedere Volle Maan levert ook een maansverduistering op. Dit komt doordat de baan van de Maan om de Aarde een hoek van 5,14į maakt met de ecliptica. In de meeste gevallen zal de Volle Maan dus enkele graden boven of onder de aardschaduw staan. De diameter van de aardschaduw (de penumbra) is ongeveer 2,5į en wanneer Volle Maan meer dan ongeveer 1,25į van de ecliptica gebeurt, vindt dus geen maansverduistering plaats. Dit gebeurt alleen wanneer Volle Maan plaatsvindt dicht bij een van de knopen van de maanbaan.

Wanneer de aardschaduw inderdaad op de Maan valt is er dus sprake van een maansverduistering of eclips. Aangezien de Maan om de Aarde draait, beweegt de Maan langzaam in de aardschaduw en wordt steeds donkerder, totdat de Maan het meest direct achter de Aarde staat. Dit is het maximum van de verduistering. Na het maximum beweegt de Maan gewoon door en dus weer langzaam uit de schaduw, zodat de Maan weer minder donker wordt, totdat de verduistering voorbij is en de Maan weer helemaal verlicht is (zie ook de animatie in Figuur 1). Voor iemand die op de Maan staat, schuift de Aarde langzaam steeds verder voor de Zon, zodat (een deel van) het zonlicht (een deel van) het maanoppervlak niet meer kan bereiken. Na het maximum schuift de Aarde weer voor de Zon vandaan en wordt het weer lichter. Dit kan op twee manieren gebeuren:

  1. De Zon is tijdens het maximum gedeeltelijk bedekt door de Aarde (voor een waarnemer op de Maan). In dit geval valt er nog zonlicht op de Maan, maar minder dan anders. We zeggen dat de Maan in de halfschaduw of bijschaduw van de Aarde staat. De Maan is dus een beetje donkerder dan anders, maar niet erg veel. We noemen dit een maansverduistering in de bijschaduw.
     

  2. De Zon is tijdens het maximum helemaal bedekt door de Aarde (voor een waarnemer op de Maan). Er valt dus geen direct zonlicht op de Maan en we zeggen dat de Maan in de slagschaduw of kernschaduw van de Aarde staat. De Maan ziet er veel donkerder uit dan bij een verduistering in de bijschaduw. We noemen dit een maansverduistering in de kernschaduw.

Voor elk van deze twee typen maansverduistering zijn weer twee onderverdelingen denkbaar, afhankelijk van of de Zon overal op (de voorkant van) de Maan bedekt wordt, of alleen in sommige gebieden op de Maan. Het eerste geval noemen we een totale maansverduistering (de totale Maan wordt verduisterd), het tweede geval noemen we een gedeeltelijke maansverduistering (alleen een gedeelte van de Maan wordt verduisterd). In totaal zijn er dus vier typen maansverduistering:

  1. een gedeeltelijke verduistering in de bijschaduw

  2. een totale verduistering in de bijschaduw

  3. een gedeeltelijke verduistering in de kernschaduw

  4. een totale verduistering in de kernschaduw (vaak kortweg 'totale maansverduistering' genoemd)

De eerste is het minst indrukwekkend (en soms nauwelijks zichtbaar), de laatste is het meest indrukwekkend. Een totale maansverduistering in de kernschaduw is ook de enige vorm van maansverduistering waarbij de Maan duidelijk rood wordt (zie Figuur 2). Die rode kleur wordt dus veroorzaakt door de kernschaduw van de Aarde, die ook wel umbra wordt genoemd (Latijn voor schaduw). De halfschaduw heet penumbra. bron

Figuur 1: Schematische animatie van een totale maansverduistering. De bijschaduw (lichtgrijs) en kernschaduw (donkergrijs) zijn de gebieden waar een waarnemer de Zon (Z) slechts gedeeltelijk, dan wel helemaal verduisterd ziet. Wanneer de Maan zich helemaal in de kernschaduw bevindt, is er sprake van een totale verduistering. Het plaatje linksboven geeft een indruk van het beeld van de Maan in de verschillende stadia van de verduistering. Merk op dat er nog nauwelijks sprake is van verduistering wanneer de Maan zich net in de bijschaduw bevindt. De animatie is (uiteraard) niet op schaal.

De rode kleur van de verduisterde Maan

Het lijkt vreemd dat wanneer de Maan volledig verduisterd is, deze rood van kleur wordt in plaats van simpelweg donker. Immers, de Maan bevindt zich recht achter de Aarde, ongeveer in het midden van haar schaduw. Hoe kan er dan toch nog licht op de Maan vallen, en waardoor is dat licht dan rood? De oorzaak hiervan is dat er inderdaad geen direct zonlicht op de Maan valt, maar sommige lichtgolven van de Zon vallen door de aardatmosfeer, worden hierdoor een beetje afgebogen (zoals in een lens) en kunnen hierdoor toch de Maan treffen. Dit effect is sterker voor licht met een lange golflengte (rood licht) dan voor licht met een korte golflengte (blauw licht). Het gevolg is dat rood zonlicht (gedeeltelijk) wordt afgebogen in de aardatmosfeer en nog op de Maan kan vallen, terwijl blauw licht (en de meeste andere kleuren) de Maan niet meer kan bereiken.
 

Gepost op zondag 6 september 2015
Designvloer Silent Touch Ė 100 % vrij van pvc

De authentiek ogende houtdessins van de nieuwe designvloeren DD 350 S zijn ontleend aan echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. Dankzij hun hoogwaardige Puretec-finish zijn MEISTER designvloeren zeer robuust. Design vloerbedekkingen leveren de ideale voorwaarden voor vormgeving van vloeren in particuliere en commerciŽle ruimtes bij normale belasting.

Lees meer op de website van  Meister


Eiken oud hout leemgrijs 6941 | Houtdessin
Silent Touchô | DD 300 (S)

Downloads:

Productgegevens DD 300
Productgegevens DD 300 S

Hieronder een selectie foto's van de werkzaamheden dit weekend..


De oude vloer moest er natuurlijk eerst verwijderd worden


Het legen van de ondervloer

De eerste vloerdelen worden gelegd  
   

Schulpen.  


Nog een klein stukje


 

Gepost op vrijdag 4 september 2015
Waterontharder voor huishoudelijk gebruik

Welkom bij waterluxeharlingen.nl

Wij zijn gespecialiseerd in waterontharders voor huishoudelijk gebruik omdat we overtuigd zijn van de voordelen. We hebben in de praktijk ondervonden hoe goed kalkvrij water is voor de huid. Toen we ook alle andere voordelen zagen besloten we een bedrijf op te richten om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van kalkvrij water. Dit doen we met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe werkt het?

Onze waterontharders werken niet door elektriciteit of magneten, maar met een filter dat de kalk echt uit het water haalt. De waterontharder wordt geÔnstalleerd net achter de watermeter, waardoor u in het hele gebouw van kalkvrij water kunt genieten. Het principe, waardoor het hars de kalk aan het water onttrekt heet ionenwisseling.

Na een bepaald aantal liters is de hars verzadigd en moet het "geregenereerd" worden. Dat gebeurt door middel van een spoeling met een zoutoplossing, die in de zoutbak wordt aangemaakt. Dankzij de zoutspoeling gaat alle kalk van de hars af en kan de ontharder weer kalkvrij water geven. Het spoelwater met alle kalk gaat via een afvoer naar het riool. Tijdens de spoeling kunt u nog wel water gebruiken, maar dat is niet kalkvrij. Dit duurt ongeveer een half uur en gebeurt eens per 6 ŗ 10 dagen.

Om de processen te regelen heeft het apparaat elektriciteit nodig. Het ontharder en het spoelen gaat op druk van de waterleiding. De ontharders hebben dus geen pomp en zijn energiezuinig.

Lees meer op de website van waterluxeharlingen.nl

Onze installatie: De Duo-Volumes 10

Duo-Volume 10 met 30kg zoutvat. De Duo-Volumes 10, is inclusief een zoutvat naar keuze: 30kg of 65kg. Grotere apparaten zijn altijd inclusief een passende zoutbak. Grotere zoutvaten zijn altijd een optie.

Type : Duo-Volume 10
Personen in huis : 1 - 4
Waterverbruik per jaar : 0 - 200 m≥
Harsinhoud : 10 liter
Doorstroom continu : 1,6 m≥ per uur
Doorstroom piek : 2,1 m≥ per uur
Capaciteit bij 10įD : 2800 liter 
Zout per spoeling : 1,4 kg
     

   


 

Gepost op zondag 30 augustus 2015

Griekenland rondreis, Peloponnesos

De Peloponnesos of Peloponnesus (Grieks: Πελοπόννησος, Pelopůnnisos) is het grootste schiereiland van Griekenland, en ligt ten zuiden van het Griekse vasteland. Het wordt daarvan gescheiden door de Golf van Korinthe en de Golf van Egina en ermee verbonden door de (10 km brede) Landengte van Korinthe. Deze landengte wordt doorsneden door het Kanaal van Korinthe. De oppervlakte bedraagt 21.379 km≤.

Route: Athene, Loutraki, Methana, Nafplio, Kalamata, Katakolo, Patras, Megara.

Lees ons reisverslag en bekijk de vele foto's klik hier, veel kijk en leesplezier...


 

Gepost op maandag 10 augustus 2015
Rondreis door Griekenland Peloponnesos


 

Gepost op maandag 20 juli 2015

De tuinverbouwing

Na 14 jaar is het tijd voor verandering dachten wij. Deze zomer hebben we onze achtertuin eens flink onderhanden genomen. Op onze website hebben we een foto sessie gemaakt van deze werkzaamheden. De verbouwing werd gedaan door: Dick Zuidema Timmerwerken en H&W Hoveniersbedrijf Drachten.

Volg de werkzaamheden van dag tot dag, klik hier

Dick Zuidema Timmerwerken

Al sinds 2000 bouwen wij tuinhuisjes, garages, carports, paardenboxen en meer. Ook onderhoudswerk en verbouwingen komen vaak op ons pad. Door deze jarenlange ervaring en kennis zijn we in staat om voor iedereen een passende oplossing te bieden.

Werkplaats: prefab
Voor uw project wordt een groot deel van de voorbereiding in onze werkplaats gedaan. Ramen, kozijnen en deuren worden hier op maat gemaakt zodat ze terplekke direct geplaatst kunnen worden. Voor kleine tot middelgrote houtbouwproducten streven er naar om zoveel mogelijk klaar te hebben zodat de plaatsing in 1 of dagen gereed is.

Eigen ontwerp.
Heeft u een duidelijk idee hoe u het wilt hebben? Voor een vrijblijvende prijsindicatie kunt u de tekening of schets aan ons mailen. Wij zullen dan zo snel mogelijk er voor zorgen dat u een duidelijke offerte krijgt.

Website: www.zuidematimmerwerken.nl


H&W Hoveniersbedrijf Drachten

H&W Hoveniersbedrijf Drachten garandeert particulieren en bedrijven een uitstekende service. Of het nu gaat om ontwerp, de aanleg of onderhoud van een nieuwe tuin of de renovatie van uw bestaande tuin, wij voeren alles uit met een scherp oog voor detail. Naast tuin aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen is H&W Hoveniers gespecialiseerd in vijvers en waterpartijen. Waar u H&W Hoveniers ook voor inschakelt, het resultaat is altijd exact de gewenste sfeer en uitstraling.

H&W Hoveniers is gevestigd in Drachten en is het actiefste hoveniersbedrijf van Friesland en Groningen.

Website: http://www.hw-hoveniers.nl
 

Gepost op zaterdag 6 juni 2015

Valwind richt veel schade aan in Drachten

DRACHTEN - Een valwind heeft vrijdagavond huisgehouden in Drachten en omstreken. Tweemaal viel een boom over een auto. Dit gebeurde aan de Tjaarda en de Gernaard. Bij de boulevard in Drachten moesten diverse vlaggenmasten het ontgelden.Ook tientallen bomen zijn omgevallen. De gemeenthe en de brandweer zijn een mooie tijd bezig geweest om dit allemaal weer op te ruimen. Valwind die bij Olterterp ontstond was ook actief boven Drachten.

Vrijdag 5 juni 2015 om 17:25 uur Buienradar 20:05 uur

Bekijk het filmpje (hieronder) die gemaakt is op vrijdagavond rond 20:20


Drachten: De Trisken 20:15 uur


Drachten: De Trisken


Drachten: De Trisken

Zie ook:

Gepost op vrijdag 5 juni 2015
Eerste landelijke tropische dag 2015
 

Vandaag noteren we de eerste officiŽle tropische dag van 2015! Eerder op de dag werd in andere delen van het land de 30 gradengrens overschreden. In de loop van de dag, maar vooral vanavond en vannacht moeten we rekening houden met stevig onweer. In het weekend keren we terug naar normaal.

OfficiŽle tropische dag
Voor een landelijke tropische dag moet het in De Bilt 30 graden worden. Rond 15:00 uur werd in De Bilt de 30 gradengrens overschreden en kunnen we spreken van een officiŽle landelijke tropische dag volgens de meteorologen van weeronline.nl

Vorig jaar moesten we tot 18 juli wachten op de eerste officiŽle tropische dag. De vroegste officiŽle tropische dag ooit was 5 mei 1916. In Maastricht kwam het op 18 april 1949 al tot tropische warmte. Gemiddeld zijn er 4 officiŽle tropische dagen per jaar in Nederland.

Lokaal eerder tropisch
Een combinatie van warme lucht uit het zuiden en zonneschijn zorgt vandaag voor hoge temperaturen. In Maastricht is om 12:40 de temperatuur voor het eerst dit jaar boven de 30 graden uitgekomen. Vorig jaar werd het op 7 juni voor het eerst ergens in Nederland tropisch warm. De primeur was toen voor het oosten van Noord-Brabant en voor Limburg.

Kans op stevig onweer, in het weekend terug naar normaal
De zomerse opleving moeten we in de loop van de dag bekopen met zware onweersbuien. Naast onweer zetten we ons schrap voor zware tot zeer zware windstoten en hagel. Ook plaatselijke stortregens zijn niet uitgesloten. Ook vannacht moeten we bedacht zijn op een paar pittige onweersbuien.

Zaterdag keren we terug naar normaal met zon, wolken en een graad of 20. Eerst in het westen, later in het hele land. Zondag en de dagen daarna is het rustig zomerweer met temperaturen rond of net iets onder normaal. Vooral de wind kan soms wat fris uit de hoek komen.
 

Clipphanger: Hoe ontstaat bliksem?
 


Gepost op donderdag 4 juni 2015
Clipphanger: Waarom is het 's zomers langer licht?
 
 
Gepost op donderdag 4 juni 2015

De Grote Tuinverbouwing

Deze zomer beginnen we aan een grote tuinverbouwing. Na 15 jaar is het tijd voor verandering dachten wij. Binnenkort meer hierover...

De verbouwing wordt gedaan door: Dick Zuidema Timmerwerken en H&W Hoveniersbedrijf Drachten

Dick Zuidema Timmerwerken

Al sinds 2000 bouwen wij tuinhuisjes, garages, carports, paardenboxen en meer. Ook onderhoudswerk en verbouwingen komen vaak op ons pad. Door deze jarenlange ervaring en kennis zijn we in staat om voor iedereen een passende oplossing te bieden.

Werkplaats: prefab
Voor uw project wordt een groot deel van de voorbereiding in onze werkplaats gedaan. Ramen, kozijnen en deuren worden hier op maat gemaakt zodat ze terplekke direct geplaatst kunnen worden. Voor kleine tot middelgrote houtbouwproducten streven er naar om zoveel mogelijk klaar te hebben zodat de plaatsing in 1 of dagen gereed is.

Eigen ontwerp.
Heeft u een duidelijk idee hoe u het wilt hebben? Voor een vrijblijvende prijsindicatie kunt u de tekening of schets aan ons mailen. Wij zullen dan zo snel mogelijk er voor zorgen dat u een duidelijke offerte krijgt.

Website: www.zuidematimmerwerken.nl


H&W Hoveniersbedrijf Drachten

H&W Hoveniersbedrijf Drachten garandeert particulieren en bedrijven een uitstekende service. Of het nu gaat om ontwerp, de aanleg of onderhoud van een nieuwe tuin of de renovatie van uw bestaande tuin, wij voeren alles uit met een scherp oog voor detail. Naast tuin aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen is H&W Hoveniers gespecialiseerd in vijvers en waterpartijen. Waar u H&W Hoveniers ook voor inschakelt, het resultaat is altijd exact de gewenste sfeer en uitstraling.

H&W Hoveniers is gevestigd in Drachten en is het actiefste hoveniersbedrijf van Friesland en Groningen.

Website: http://www.hw-hoveniers.nl

 

Gepost op vrijdag 20 maart

Zonsverduistering, voor zo'n 84 procent van de zon zal bedekt zijn


Hieronder is goed te zien hoe laat de zonsverduistering was, een dipje...  in de opbrengst!!

DRACHTEN VANDAAG, 10:37


http://nos.nl/artikel/2025855-zonsverduistering-op-sommige-plekken-in-nederland-te-zien.htmlVANDAAG, 07:32

Vandaag is er een zonsverduistering, maar of we hem kunnen zien is de vraag. Er hangt nog flink wat bewolking boven ons land en die moet op tijd wegtrekken. Weerman Gerrit Hiemstra houdt de weerkaarten scherp in de gaten vanochtend.

Wat gaan we zien?

"Bij een zonsverduistering schuift de maan voor de zon langs. Bij ons zien we geen volledige eclips, maar zo'n 84 procent van de zon zal bedekt zijn. Het wordt merkbaar donkerder en schaduwen worden scherper. Misschien zul je ook merken dat de vogels stiller worden. En de temperatuur reageert."

Het wordt merkbaar donkerder en schaduwen worden scherper. Misschien zul je ook merken dat de vogels stiller worden. En de temperatuur reageert.
Willemijn Hoebert
 

Gepost op zaterdag 14 februari 2015
Zonsverduistering in Nederland op vrijdag 20 maart 2015
 
http://hemel.waarnemen.com/zon/eclipsen/zonsverduistering_20150320.html

Op vrijdag 20 maart 2015, tussen 09:30 en 11:48 uur, vindt een gedeeltelijke zonsverduistering plaats. Bij helder weer zal vanuit Nederland en BelgiŽ de hele zonsverduistering zichtbaar zijn. Tijdens het maximum, om 10:37 uur, zal 84% van de diameter van de Zon, ofwel 81% van haar oppervlakte, bedekt zijn (zie de afbeelding hiernaast). Aangezien de Maan ten noorden langs de Zon trekt, worden deze percentages groter naarmate je je noordelijker bevindt.

   

Dit is niet voldoende om het donker te maken in onze streken, maar meer dan voldoende om te worden opgemerkt met het blote oog. Uiteraard moeten je ogen beschermd worden door een speciaal eclipsbrilletje (zie Hoe kan ik de Zon veilig waarnemen?). Elders is deze eclips te zien als een totale zonsverduistering.

De animatie hieronder toont de eclips zoals deze zichtbaar is vanuit BelgiŽ en Nederland bij helder weer.....
 

Nederland 20 maart 2015
Zonsverduistering
 
In AustraliŽ 2012 hebben wij een totale zonsverduistering
mee gemaakt, zie YouTube

 
Gepost op zaterdag 24 januari 2015
Grote problemen op wegen en spoor door slecht

Code oranje

Gladheid heeft zaterdagochtend al voor bijna honderd ongelukken op de weg gezorgd. In het hele land vallen veel treinen uit. Van en naar Amsterdam, Alkmaar, Utrecht en Amersfoort rijden helemaal geen treinen.  In het hele land geldt nog altijd code oranje voor extreem weer. De ijzel trekt langzaam oostwaarts. In het westen gaat de ijzel in de ochtend over in regen, in het binnenland gaat deze over in sneeuw.

De ijzel trekt langzaam oostwaarts. In het westen gaat de ijzel in de ochtend over in regen, in het binnenland gaat deze over in sneeuw. Vooral in het oosten kan het nog lang glad blijven, verwacht het KNMI.

Op veel plekken zijn de bovenleidingen bevroren, waardoor er geen treinen kunnen rijden, meldt NS. ''Er liggen dikke lagen ijs op de bovenleidingen, waardoor de trein geen stroom krijgt en dus Łberhaupt kan rijden'', legt een woordvoerster van Prorail uit.

Aanvankelijk verwachtte NS dat rond 9.00 uur weer treinen van en naar Utrecht en Alkmaar konden gaan rijden, maar de ijzel is veel erger dan verwacht. "Stel indien mogelijk uw reis uit," luidt het advies nu. Het is onbekend hoe lang de verstoringen nog zullen duren.

09:00 uur - vanuit de badkamer vanuit de slaapkamer

In het hele land gold zaterdagochtend tot 10.00 uur code oranje voor extreem weer. Het KNMI heeft de waarschuwing rond 12.00 uur ingetrokken voor alle provincies.

De alarmering code geel blijft wel in het hele land van kracht, omdat er nog sneeuwresten op de weg liggen. Hierdoor kan het nog verraderlijk glad zijn. Op de Waddeneilanden geldt geen weerswaarschuwing meer en naar verwachting wordt de waarschuwing in het westen in de loop van de middag ook ingetrokken.

Rhododendron met knop Hortensiabloem


11:35 uur


 

Gepost op maandag 5 januari 2015
Vakantie 2015 Griekenland
 
Griekenland is een heerlijk en veelzijdig vakantieland. De Griekse eilanden zijn populaire vakantiebestemmingen en het vasteland is fraai met historische bezienswaardigheden, rust en rijke flora en fauna. Ontdek de mooiste stranden, idyllische bergdorpjes en pittoreske baaitjes. Ervaar de Griekse gastvrijheid, de Griekse keuken en geniet van je vakantie in Griekenland. Later meer hierover....

Rondreis:  Athene - Korinthos - Methana - Nafplion - Kalamata - Katakolo - Patras - Megara - Athene 

Vakantie 2015, Rondreis Griekenland

 

<< 2014 VakantieWeblog 2016 >>

 

www.vakantieweblog.eu