http://www.vakantieweblog.eu/
 

  Home

Nieuws YouTube

Contact   


 

  Vakantie Weblog Kunststof Kozijnen 2016


Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een zeer lange levensduur. De profielen die aan geboden worden zijn bijna niet van houten kozijnen te onderscheiden. U heeft een grote keuze aan mogelijkheden. Kozijnen in elke gewenste kleur.  Daarnaast heeft u de keuze tussen een glad profiel of een profiel met houtnerfstructuur. Doordat wij de kozijnen monteren in een stelkozijn is kitten verleden tijd. Mede door dit stelkozijn en de HR++ beglazing is uw woning voorzien van een perfecte isolatie. Deze methode van monteren bespaard u uiteraard ook fors op uw energiekosten. Kunststof kozijnen bieden een uitstekende inbraakpreventie en passen in het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Alles werd uitgevoerd door:

 

Ureterp Kunststof is reeds enkele jaren een betrouwbare partner in het leveren en monteren van allerhande kunststof bouwmaterialen voor uw woning. Ook voor beglazing, reparaties en onderhoud kunt u een beroep op ons doen. Onze afnemers zijn voornamelijk aannemers, particulieren en kleine zelfstandigen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een duidelijk en op maat gemaakt advies geven. Doordat wij onze materialen rechtstreeks van de leveranciers betrekken, kunnen wij u een zeer concurrerende offerte doen toekomen. Deze offerte is ook nog eens geheel kosteloos. www.ureterpkunststof.nl

 

 
 
Gespecialiseerd in kunststof
Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Neem daarbij de voordelen die kunststof kozijnen hebben ten opzichte van houten kozijnen en de keuze wordt steeds gemakkelijker.


Hoogland Kunststof Montage heeft beschikking over jarenlange ervaring op het gebied van kunststof maar heeft ook inzicht in hetgeen wat het beste bij uw woning past. Er is een grote diversiteit kunststof profielen op de markt zodat het juiste profiel altijd bij uw woning past. Op basis van uw wensen en onze deskundigheid werken wij tot de meest gunstigste oplossing voor het verduurzamen van uw woning.


Kunststof kozijnen
Hoogland Kunststof Montage levert kunststof kozijnen die niet van echte houten kozijnen te onderscheiden zijn. U heeft bij ons een grote keuze aan mogelijkheden. Zo leveren wij de kozijnen in elke gewenste kleur.
www.hooglandmontage.nl
 
 

 
 

Welkom bij Wijnsma Kozijnen

Voordat u gaat investeren in duurzame kunststof of aluminium kozijnen, dan wilt u zich natuurlijk goed laten informeren welke mogelijkheden er zijn als het gaat om kozijnen. Door onze eigen verkoopadviseurs, en jarenlange ervaring is Wijnsma Kozijnen uw ideale gesprekspartner.  Een vrijblijvend advies ter plaatse zal u doen verbazen wat er mogelijk is op het gebied van kunststof. www.wijnsmakozijnen.nl
 


 
 

Over Willian Jongsma Timmerwerken

Friesland staat bekend om zijn degelijke werkstijl. Het was dan ook Willian Jongsma Friese bloed dat hem dreef om te gaan metselen en verbouwen. Nadat hij zijn vak 20 jaar met veel plezier had beoefend, richtte Willian met trots zijn eigen bedrijf op: Willian Jongsma Timmerwerken. Nu heeft hij een vakkundig team om zich heen met ervaring op verschillende gebieden van het verbouwen, renoveren en aanbouwen van huizen en panden. Ook bouwen wij kunststof kozijnen in. Deze zijn sterker en gaan langer mee dan kozijnen van hout. We leveren altijd meer dan de klant verwacht. En tegen een vooraf afgesproken prijs. Dus geen verassingen over extra kosten. Wij brengen u graag in contact met klanten die ervaring hebben met vergelijkbare projecten. www.willianjongsmatimmerwerken.nl

Hieronder een foto impressie van de werkzaamheden op vrijdag 9 december 2016


vrijdagmorgen 8:00 uur


Kunststof kozijn voor de zijkant
Kunststof kozijn voor de voorkant


Het glas wordt geplaatst


De zijkant..


Afwerken..


 

 

www.vakantieweblog.eu