http://www.vakantieweblog.eu/
 

  Home

Nieuws YouTube

Contact   


Informatie:

Trend Keukens

 

Verbouwing | Keuken| | Terasdeuren


We wonen hier zelf nu al weer een tijdje, rond de 10 jaar. We vonden het wel tijd worden voor een nieuwe keuken en voor terrasdeuren. De terrasdeuren doen we later ivm de komende winter. Anders wordt het ook zo koud in huis. Dit wordt begin volgend jaar 2012. De oude keuken zat er al weer zoín 25 jaar in !  Tijd voor een verandering.

We hebben eerst zelf wat gemaakt in sketchup. De opstelling van de keuken is nagenoeg hetzelfde gebleven maar met  modernere apparatuur.

We zijn bij verschillende keuken winkels geweest en we hebben onze wensen op tafel gelegd. Ze kwamen met een idee en hebben ook ons idee besproken. Uiteindelijk hebben we voor 1 keuken winkel gekozen. We hebben ons plan uitgevoerd en met een paar kleine aanpassingen van de keuken man.

De prijzen van de keuken winkels varieerden nogal wat. We zijn uiteindelijk uitgekomen bij Trend Keukens. Dit is een keuken winkel die net is begonnen in September 2011. Ze zitten in Drachten aan de Stationsweg.
De zaak ziet er goed uit, en je wordt er goed behandeld. De service en advies is prima in orde. Je kan al je wensen op tafel gooien wat betreft de keuken die je wilt hebben.  Ze geven je advies en ze horen je verhaal aan wat je wilt hebben. Zei maken er een mooie tekening van met moderne computer apparatuur. Je krijgt een mooie 3D plaatje van hun. Je kan ze alles vragen en je krijgt ook weer op alles een antwoord.

We hebben voor deze keuken winkel gekozen omdat het ons wel aansprak. Ze hebben verschillende acties aangezien ze net begonnen zijn En dat sprak ons wel aan. De service van de mensen is ook goed. Het vertrouwen is wederzijds goed. En het blijkt dat de levering ook vrij snel is. Kwalitatief goed materiaal en goede apparatuur. Er werken maar 2 man en je wordt 1 op 1 behandeld. Als er vragen zijn kan je ze stellen dus kortom gewoon goed.

Om toch een keus te kunnen maken uit de vele mogelijkheden betreft grepen en kleuren mochten wij van Trend Keukens verschillende materialen wel mee naar huis nemen. We hebben zelfs een heel grepenbord mee genomen om te kunnen beslissen wat voor greepje we nu moeten hebben. Daarbij was de kleur van de klepkasten (zie foto) ook nog niet bepaald. We hebben verscheidende kleuren meegenomen naar huis toe. De familie hebben we er ook bij betrokken wat hun idee was. Uiteindelijk zijn wij die moeten beslissen en we lagen ook weer dicht bij elkaar kwa keus. Wat we nu hebben gekozen kan je op deze website zien.

We hebben weer een foto reportage gemaakt en men kan dat zien op deze website. Later volgt er meer over de terrasdeuren. Veel plezier met het bekijken.

http://www.trendkeukens.nl/

In onze overzichtelijke showroom vindt u de laatste trend in keukenland. Alles stijlen zijn aanwezig in herkenbare opstellingen. Wij streven er naar om ons te onderscheiden door gastvrijheid, duidelijkheid en eerlijke lage prijzen.  Geen "mes op de keel verkoopmethode" maar een gezellige en ontspannen gesprek
waarin wij uw keukenwensen visueel maken in een 3D tekening.

http://www.trendkeukens.nl/

Kom langs en laat u verrassen door onze gastvrijheid, showroom en prijzen. Wij maken samen met u een duidelijke 3d tekening van uw nieuwe keuken. U kunt rekenen op de scherpste offerte van Friesland!  Wilt u een keer langskomen om onze collectie te bekijken? Laat het even weten aan Johan of Erik en de koffie/thee met wat lekkers staat voor u klaar. Voor uw kinderen hebben wij een speciale speelhoek klaarstaan.

http://www.trendkeukens.nl/

Direct uit de groeve, zonder tussenhandel granieten werkbladen.Hierdoor voor dezelfde prijs als een kunststof blad nu een 1e kwaliteit granieten werkblad. Graniet is mooi om te zien. Maar net zo belangrijk, praktisch, hygiŽnisch en duurzaam. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om uw nieuwe keuken van een granieten werkblad te voorzien. Kom langs in onze showroom om onze showwand te bekijken.

Trend Keukens Drachten
Stationsweg 99
9201 GK Drachten

 

Kast:
Castell Eiken repro licht
 

Keuken:
Magnolia Glanzend
 

Werkblad:
Granieten werkblad
 

Greep:
G 030
 


www.vakantieweblog.eu